€79.94
Deel

Kansas Zwart

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€79.94
Or

Informatie

Informatie

Highlights

Buitenlamp met bewegingssensor: deze beveiligingslamp zal enorm handig zijn wann…

Highlights

  • Buitenlamp met bewegingssensor: deze beveiligingslamp zal enorm handig zijn wanneer het donker wordt buiten en je wat extra licht nodig hebt in de tuin. De lamp is voorzien van een bewegingssensor met een bereik van 3 meter.

  • Solar wandlamp: deze wandlamp werkt op zonne-energie. De buitenlamp heeft geen aparte stroomvoorziening nodig en heeft geen vervelende bekabeling. Deze lamp heeft een automatisch aan- en uitschakeling.

  • Draadloze tuinverlichting: de beveiligingslamp bevat 36 LED lampjes. De oplaadtijd van de tuinlamp is 8 tot 10 uur en de werktijd is tot wel 20 uur bij lage helderheid en tot 4 uur bij een hoge helderheid.

Beschrijving

Buitenlamp met bewegingssensor: deze beveiligingslamp zal enorm handig zijn wanneer het donker wordt buiten en je wat extra licht nodig hebt in de tuin. De lamp is voorzien van een bewegingssensor met een bereik van 3 meter. Solar wandlamp: deze wandlamp werkt op zonne-energie. De buitenlamp heeft geen aparte stroomvoorziening nodig en heeft geen vervelende bekabeling. Deze lamp heeft een automatisch aan- en uitschakeling. Draadloze tuinverlichting: de beveiligingslamp bevat 36 LED lampjes. De oplaadtijd van de tuinlamp is 8 tot 10 uur en de werktijd is tot wel 20 uur bij lage helderheid en tot 4 uur bij een hoge helderheid. Waterdicht beveiligingslicht: deze beveiligingslamp is ultra dun. Het licht heeft een afmeting van 19,2 x 3 x 11 cm. Het lampje is voorzien van een zonnepaneel en laadt automatisch op. Deze lamp wordt ingeschakeld zodra het donker wordt. Buitenverlichting details: afmetingen: 19,2 x 3 x 11 cm; zonnepaneel: 5,5VDC 2W 250mAh; oplaadbare batterij: 2000mAh Li-ion; LED-lampen: 36 stuks (totaal max 2,16W vermogen LED-lampen); waterbestendig - IP44; bewegingsdetectie: Bereik van 3 m.

Klanten bekeken ook