€39.95
Deel

Led Lovers Porch Light met Sensor

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€39.95
Or

Informatie

Informatie

Highlights

Buitenlamp met bewegingssensor: deze buitenlamp is enorm handig wanneer je wat m…

Highlights

  • Buitenlamp met bewegingssensor: deze buitenlamp is enorm handig wanneer je wat meer licht nodig hebt in de tuin. De lamp springt automatisch aan zodra er beweging wordt gedetecteerd. Handig om inbrekers af te schrikken!

  • Draaibare tuinverlichting: De lamp kan eenvoudig en overal rond het huis en in de tuin gemonteerd worden. Deze tuinverlichting is draaibaar, waardoor je zelf kunt bepalen waar het licht moet schijnen.

  • Draadloze wandlamp: de aansluiting van de buitenlamp is zeer makkelijk, want dankzij de batterijen is het niet nodig om te klooien met die vervelende bedrading. De lamp gaat automatisch aan en uit, maar je kunt de buitenlamp ook zelf aan- en uitzetten.

Beschrijving

Led Lovers Porch Light met Sensor Deze Led Lovers Porch lamp springt meteen aan zodra er beweging wordt gedetecteerd om de boel te verlichtingen. Handig wanneer je bijvoorbeeld laat in het donker thuiskomt, bezoek krijgt of om mogelijke inbrekers af te schrikken. De draaibare buitenlamp reageert op beweging en gaat na een tijdje automatisch weer uit. Eenvoudig en praktisch! De lamp kan overal rond het huis en in de tuin gemonteerd worden. De lamp is draaibaar, waardoor je zelf kunt bepalen waar het licht moet schijnen. Daarbij kun je de lamp ook zelf aan-/ uitzetten. Het aansluiten is erg makkelijk, want dankzij batterijen is het niet nodig om te klooien met bedrading. * Dit artikel heeft 4 C batterijen nodig die zijn niet inbegrepen. Highlights
  • * Is gemaakt van: Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS) * Gaat 1 jaar mee zonder vervanging van batterijen * 70-80MA, 6V en 3W * Detective distance: 6-8M * Bereik van licht is 5M * Color temperature: 15000-18000 * Turn off: 28S * certificering IP44 * 3 Standen: Uit, Aan en Automatisch
  • Klanten bekeken ook