€59.96
Deel

LED Solar bol op voet Miami

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€59.96

Informatie

Informatie

Highlights

Moderne tuinverlichting: deze prachtige lichtbollen zullen een ware toevoeging z…

Highlights

  • Moderne tuinverlichting: deze prachtige lichtbollen zullen een ware toevoeging zijn aan jouw tuin. De padverlichting is ideaal om jouw tuin te verlichten in het donker. Perfect voor de oprit, patio of bloemenbed. De lichten werken ook als inbraakpreventie.

  • Set van 2 buitenlampen: de lampen werken op zonne-energie en zeer geschikt om te gebruiken op de camping. Door het matglas hebben de lampen veel weg van maanverlichting. Niet alleen een echte eyecatcher, maar ook nog eens enorm praktisch.

  • Solar tuinlampen: de lampen gaan automatisch aan zodra het donker wordt en zorgen voor een gezellige sfeer. De lamp is ook voorzien van een aan/uit-functie. Op deze manier kun je hem zelf aan- en uitschakelen wanneer de verlichting niet nodig is.

Beschrijving

Solar LED Lichtbollen - Perfecte Sfeervolle Verlichting Voor In De Tuin! Geen tuin is een tuin zonder mooie verlichting.. en wat voor verlichting! Deze Solar LED lichtbollen zullen een mooie, decoratieve verlichting geven aan uw oprit, patio of bloemenbed. Doordat de lamp op zonne-energie werkt is deze zeer geschikt om te gebruiken op de camping. De lichtbollen zijn voorzien van matglas, waardoor de lichtbollen veel weg hebben van prachtige ''maanverlichting''. Een lust voor het oog! Zodra de zon ondergaat, gaat de lamp automatisch aan en geeft deze een mooie sfeerverlichting. Tevens heeft de lamp een aan/uit functie zodat u hem uit kunt schakelen wanneer de verlichting niet nodig is. De solar verlichting maakt gebruik van de uitermate hoogwaardige LED technologie (2 LED’s), sterk genoeg om de donkere plaatsen in uw tuin ’s avonds te verlichten. De zonne-lamp werkt zonder kabels, doordat de batterij wordt opgeladen door onze prachtige zonnestralen. Highlights
  • * Lampen gaan automatisch aan wanneer de zon onder gaat * Zeer eenvoudig te plaatsen m.b.v. de grondpen * Werkt ook als inbraakpreventie * Werkt ook bij weinig zonlicht, geen bekabeling nodig * Geeft iedere tuin direct meer sfeer en uitstraling * Bevat 2 LED-lampen * Met ON/OFF schakelaar aan de binnenzijde * Hoogte inclusief grondpen: 43cm, Diameter: 20cm * EAN: 8715342014715
  • Klanten bekeken ook