€39.95
Deel

LED Solar lamp in pot Detroit YRGB 3/set

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€39.95

Informatie

Informatie

Highlights

LED sfeerverlichting: deze prachtige 3-delige set zal zeker een sfeermaker zijn …

Highlights

  • LED sfeerverlichting: deze prachtige 3-delige set zal zeker een sfeermaker zijn in de tuin tijdens een mooie zomeravond. De solar jars werken op zonne-energie en verzamelen overdag zonlicht en in het donker wordt deze energie omgezet in prachtig licht.

  • Set van 3 tafellampjes: de decoratieve tafelverlichting komt in een set van drie. De lampjes hebben verschillende kleuren, namelijk: geel, rood, groen en blauw. Het creëert een magische sfeer in de tuin of in de woonkamer.

  • Multicolor solar jar: In direct zonlicht wordt er zonne-energie in de batterijen van de lampjes opgeslagen. Wanneer het donker wordt gaat de LED verlichting automatisch aan.

Beschrijving

LED Solar lamp in pot Detroit YRGB 3/set Ontzettend sfeervol De Sun Jar, set van 3 is dé duurzame sfeermaker voor in je tuin. Overdag verzamelt de sunjar zonlicht en in het donker verspreidt de Sun Jar de opgeslagen energie op een sfeervolle manier. De Sun Jar combineert de ouderwetse wekpot met moderne zonnecellen en LED verlichting. Als je de Sun Jar in direct zonlicht plaatst wordt de zonne energie in de batterijen opgeslagen. Wanneer het donker wordt gaat de LED verlichting automatisch aan. Highlights
  • * Kleur: YRGB * Batterij: 1x AAA ni-mh 1.V/400 mAh * LED's per Jar: 8 stuks * Afmetingen Jar: 7.8 x 7.8 x 13 cm * Leuke sfeermakers op je tuintafel, tuinpad enz. * Laadt overdag op door zonne-energie * Gaat automatisch aan wanneer het donker wordt * EAN: 8715342014722
  • Klanten bekeken ook