€49.95
Deel

LED solar lamp Texas fourpack

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€49.95

Informatie

Informatie

Highlights

Set van 4 solar tuinlampen: deze prachtige tuinlampen set is ideaal voor jouw vo…

Highlights

  • Set van 4 solar tuinlampen: deze prachtige tuinlampen set is ideaal voor jouw voor- of achtertuin! De lampen gaan wanneer het donker wordt automatisch aan, waardoor je makkelijk de weg door de tuin kan vinden in de avond. Ideaal dus!

  • Draadloze beveiligingslamp: de RVS lampen kunnen worden bevestigd in de tuin, aan de buitenmuur van de garage of bij het fietsenhok. De beveiligingslampen zijn eenvoudig te bevestigen tegen de muur of schutting.

  • LED muurlampen: de lampen hebben een strak en elegant design, met aan de bovenkant twee zonne-oplaadpunten. Er komen dus geen schakelaars en kabels aan te pas. De lamp geeft gemiddeld 6 uur licht, als de lamp volledig is opgeladen.

Beschrijving

Solar LED Buitenverlichting Werkt Op Zonne-energie! Nu sta je nooit meer in het donker voor je deur naar je sleutels te zoeken! Zodra het donker wordt gaan de lampen automatisch aan. Er zijn dus geen kabels en schakelaars nodig! De lampen hebben een strak design met aan de bovenkant twee zonne-oplaad punten. Als de lamp volledig opgeladen is, geeft deze gemiddeld 6 uur licht. En natuurlijk kun je ze ook gewoon ergens in de tuin plaatsen, aan de buitenmuur van je garage of bij het fietsenhok. Ze zijn eenvoudig op te hangen door de achterplaat te bevestigen tegen de muur of schutting. Schroeven en pluggen worden meegeleverd. Deze kleine lampjes (14 x 9,5cm) hebben een 300mAH accu inclusief 1 oplaadbare batterij. (1.2V, AAA type NiCD mAh oplaadbaar). Highlights
  • * 1 bestelling = 4 stuks * Voorzien van luxe RVS behuizing * Snel en makkelijk aanbrengen * Zonne-energie laadt de lampen op * Schakelen aan zodra het donker wordt * Ook ideaal als inbraak preventie * Afmetingen: 14 x 9,5 cm * Waterdichte behuizing * Inclusief 0,105W LED-lampjes * EAN: 8715342014692
  • Klanten bekeken ook