€39.95
Deel

LED Solar muurlamp New York

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€39.95
Or

Informatie

Informatie

Highlights

Buitenlamp met bewegingssensor: deze prachtige buitenlamp met bewegingssensor is…

Highlights

  • Buitenlamp met bewegingssensor: deze prachtige buitenlamp met bewegingssensor is uitermate geschikt voor in jouw tuin of bij jouw garage. De solar tuinlamp werkt op zonne-energie en laadt overdag automatisch op.

  • LED muurlamp: in het donker schijnt de lamp als gezellige sfeerverlichting. Zodra er beweging wordt gedetecteerd schakelt de sfeerverlichting voor 20 seconden om naar een heldere power-modus die veel licht geeft en dus ideaal is om je weg door de tuin te vinden.

  • RVS wandlamp: deze wandlamp heeft een stijlvolle en stevige RVS behuizing. Dit lampje heeft ingebouwde zonnepanelen. Het is eenvoudig te installeren zonder snoeren. Het montage materiaal wordt meegeleverd.

Beschrijving

LED Solar muurlamp New York Deze super handige buitenlamp is uitgerust met een bewegingssensor. Wanner het donker is schijnt lamp als gezellige sfeerverlichting. Zodra beweging wordt gedetecteerd schakelt de sfeerverlichting voor 20 seconden om naar de heldere power-modus die veel licht geeft en ideaal is om je weg door de tuin te vinden! Het plotselinge licht is ideaal voor jezelf maar kan een inbreker juist afschrikken! De lamp heeft tevens een zonnepaneel ingebouwd zodat hij overdag in het licht kan opladen. Dit heeft 2 grote voordelen: je betaald geen energiekosten en je hoeft bij het installeren van de lampen geen rekening te houden met snoeren! De tuinlamp wordt compleet geleverd met montage materialen. Highlights
  • * Werkt als sfeerverlichting en schijnt helder als beweging is gedetecteerd! * Gaat automatisch aan in het donker * Ook ideaal om inbrekers af te schrikken * Laadt automatisch op in daglicht (batterij inbegrepen) * Eenvoudige installatie zonder snoeren (montage materiaal meegeleverd) * Stijlvolle RVS behuizing * 2x SMD high power LED per lamp, 3 lumen/10k Kelvin * Grootte: 170 x 75 x 50 mm
  • Klanten bekeken ook