€39.95
Deel

LED Solar tuinverlichting Casablanca

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€39.95
Or

Informatie

Informatie

Highlights

Warm wit lichtsnoer: maak jouw tuin helemaal af met dit kleurrijke solar LED lic…

Highlights

  • Warm wit lichtsnoer: maak jouw tuin helemaal af met dit kleurrijke solar LED lichtsnoer. Versier de gevel van je huis, de schuur, de schutting of de bomen in de tuin met dit lichtsnoer. Deze LED slinger dient niet alleen als extra verlichting in de tuin, maar is ook nog eens een echte eyecatcher.

  • LED lichtslang: deze decoratieve lichtslang heeft lampjes met een prachtige warm witte kleur. De slinger is voorzien van 10 gekleurde aanhangsels met ieder 1 LED daarin. De decoratieve lichtslang heeft een totale afmeting van 3.8 meter.

  • Decoratieve LED slinger: Deze slinger is eenvoudig op te hangen aan het subtiele koord en is makkelijk te verplaatsen naar een andere plek. De lichtslang slaat overdag ieder beetje zonne-energie op, waardoor het in het donker kan dienen als extra verlichting.

Beschrijving

LED Solar tuinverlichting Casablanca Verlichting is er in allerlei soorten en maten. Veel lampen zijn alleen te gebruiken voor bepaalde gelegenheden, maar met deze decoratieve LED-slinger heb je een stukje verlichting dat een stuk veelzijdiger is. Ontzettend leuk en sfeervol Iedere slinger is voorzien van 10 aanhangsels met ieder 1 LED daarin. Het geheel is eenvoudig op te hangen aan het subtiele koord en is zeer eenvoudig te verwijderen om hem ergens anders naartoe te verplaatsen. De slingers kunnen 's avonds gaan branden doordat de solar charger overdag ieder beetje zonne-energie opslaat. Hierdoor zit je gelukkig ook niet vast aan een stopcontact. De LED-slinger geeft een subtiel, maar toch duidelijk licht af zodat je altijd voorzien bent van een sfeervolle omgeving. Heb jij er al een mooi plekje voor in gedachten in de tuin? Highlights
  • * LED kleur: Warm white * Solar paneel: 5 x 5 cm * 2 functies: continu licht of knipperend * Totale lengte: 3.8 meter * EAN: 8715342015378
  • Klanten bekeken ook