€59.96
Deel

LED verlichting Alabama

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€59.96

Informatie

Informatie

Highlights

Moderne tuinverlichting: wil je jouw tuin nog gezelliger maken? Dan is deze tuin…

Highlights

  • Moderne tuinverlichting: wil je jouw tuin nog gezelliger maken? Dan is deze tuinlampen set ideaal. De lampen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens super handig om de weg door de tuin te vinden in het donker.

  • Set van 4 buitenlampen: de lampen worden geleverd in een set van 4. Deze worden opgeladen door middel van zonne-energie. Er is dus geen sprake van aansluiten! Het is simpelweg een kwestie van in de grond steken en klaar voor gebruik!

  • Beveiligingslampen met lichtsensor: deze buitenlampen gaan automatisch aan zodra het donker wordt. De padverlichting kan dus ideaal dienen als oriëntatie licht wanneer je in het donker thuis komt.

Beschrijving

Alabama Is de tuin toe aan gezelligheid? Deze set van 4 LED lampen is dan iets voor jouw! De lampen worden opgeladen door middel van zonne-energie. Er is dus geen sprake van aansluiten, het is simpelweg een kwestie van in de grond steken, en klaar! De tuin wordt er een stuk gezelliger op. Zodra het donker wordt gaan de lampen automatisch aan. De lichten zijn daarom ook perfect als oriëntatie licht wanneer je in het donker thuis komt. Volledig opgeladen, geven ze gemiddeld 8 tot 10 uur licht, genoeg om het met visite gezellig-laat te maken! Highlights
  • * Set van 4 luxe Tuinlampen * Werken op zonne-energie * Creëer sfeer in je tuin * Eenvoudig in de grond te steken * Geschikt voor het hele jaar! * Zeer gemakkelijk te plaatsen * Aantal branduren per dag: 8 - 10 uur * Oplaadtijd: 7 - 8 uur (gaat vanzelf) * Afmetingen: 27 cm + 12 cm voor in de grond x 5 cm diameter * Gemaakt van gehard kunststof
  • Klanten bekeken ook