€59.96
Deel

Puck light Led wireless 5pack + Afstandsbediening

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€59.96
Or

Informatie

Informatie

Highlights

Pucklight set: deze pucklights zijn handig op plekken waar je wat meer verlichti…

Highlights

  • Pucklight set: deze pucklights zijn handig op plekken waar je wat meer verlichting nodig hebt. Denk aan de voorraadkast, de kledingkast of op zolder. De lampjes zijn gemakkelijk te bevestigen door dubbelzijdig klevend tape.

  • Draadloze LED spots: Ieder lampje bevat 5 LED’s en zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze set is verkrijgbaar in 5 LED pucks met 1 afstandsbediening en 10 stuks met 2 afstandsbediening.

  • Kastverlichting: deze kastlampjes hebben een aantal verschillende functies die allen met de bijgeleverde afstandsbediening kunnen worden ingesteld. Dit zijn de volgende functies: timerfunctie, dimfunctie, aan en uit.

Beschrijving

Pucklight set: deze pucklights zijn handig op plekken waar je wat meer verlichting nodig hebt. Denk aan de voorraadkast, de kledingkast of op zolder. De lampjes zijn gemakkelijk te bevestigen door dubbelzijdig klevend tape. Draadloze LED spots: Ieder lampje bevat 5 LED’s en zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze set is verkrijgbaar in 5 LED pucks met 1 afstandsbediening en 10 stuks met 2 afstandsbediening. Kastverlichting: deze kastlampjes hebben een aantal verschillende functies die allen met de bijgeleverde afstandsbediening kunnen worden ingesteld. Dit zijn de volgende functies: timerfunctie, dimfunctie, aan en uit. Lichtspot met afstandsbediening: deze lichtspotjes kunnen ook als nachtlampje gebruikt worden naast je bed. De spotjes hebben een diameter van 8,9 cm. De batterijen van de lampjes worden niet meegeleverd. Led spotjes details: diameter lampjes: 8,9 cm; input 4,5V (3x AAA-batterij); stroomverbruik 0,1W per Led (0,5W per lampje); input afstandsbediening (2x AAA-Batterij); 45 gram per lampje excl. batterij.

Klanten bekeken ook