€59.96
Deel

LED solar tuinlampenset San Diego

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€59.96
Or

Informatie

Informatie

Highlights

Solar tuinverlichting: deze set tuinlampen zullen de tuin prachtig verlichten. D…

Highlights

  • Solar tuinverlichting: deze set tuinlampen zullen de tuin prachtig verlichten. De tuinverlichting is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens enorm functioneel. De lichten gaan wanneer het donker wordt automatisch aan.

  • Set van 4 tuinlampen: de set van tuinlampen werken op zonne-energie en hoeven daarom niet aangesloten te worden. De tuinlampen zijn eenvoudig te installeren door ze simpelweg in de grond te steken.

  • LED padverlichting: maak je tuin nog gezelliger met de solar tuinlampen. De tuinlichten zijn geschikt voor het hele jaar. Deze LED tuinlampen hebben 8 tot 10 branduren per dag. De oplaadtijd is 7 tot 8 uur. De buitenverlichting laadt vanzelf op.

Beschrijving

Set Van 4 Luxe RVS LED Tuinlampen - Met Zonnepaneel & Lichtsensor! Is de tuin toe aan gezelligheid? Deze set van 4 RVS LED lampen is dan iets voor jouw! De lampen worden opgeladen door middel van zonne-energie. Er is geen dus geen sprake van aansluiten, het is simpelweg een kwestie van in de grond steken, en klaar! De tuin wordt er een stuk gezelliger op. Zodra het donker wordt gaan de lampen automatisch aan. De lichten zijn daarom ook perfect als oriëntatie licht wanneer je in het donker thuis komt. Volledig opgeladen, geven ze gemiddeld 8 tot 10 uur licht, genoeg om het met visite gezellig-laat te maken! Highlights
  • * Set van 4 luxe LED Tuinlampen * Werken op zonne-energie * Creëer sfeer in je tuin * Eenvoudig in de grond te steken * Geschikt voor het hele jaar! * Zeer gemakkelijk te plaatsen * Aantal branduren per dag: 8 - 10 uur * Oplaadtijd: 7 - 8 uur (gaat vanzelf) * Afmetingen: 27 cm + 12 cm voor in de grond x 5 cm diameter * EAN: 8715342012032
  • Klanten bekeken ook