gradient Created with Sketch.

LED Solar lichtslang 50 Las Vegas

€ 39,95 incl. btw
EAN: 8715342014753

VLT.LL.0103.012.WI

Omschrijving

LED Solar lichtslang 50 Las Vegas

Om het een beetje gezellig en sfeervol te maken buiten hebben we vandaag deze Solar LED lichtsnoeren in de aanbieding. Hiermee maak je de mooiste lichtcreaties zodat je tuin er in elke tijd van het jaar prachtig bij ligt!

Prachtige sfeerverlichting
Deze lichtsnoeren bieden we vandaag aan in een warm-white en YRGB variant. De snoeren bevatten maar liefst 50 lichtjes verdeeld over een totale lengte van 5 meter. Je kunt tevens kiezen of je het licht continu wil laten branden of dat je ze wil laten knipperen. Het is erg leuk om het snoer bijvoorbeeld over de gevel van je huis, schuur of schutting te laten lopen, of versier er een boom of struik mee. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wordt opgeladen d.m.v. zonne-energie, geen kabels nodig!
Naast het lichtsnoer, krijg je ook een solar oplader meegeleverd. Deze slaat gedurende de dag ieder beetje zonne-energie op zodat de lampjes aan kunnen gaan wanneer het donker wordt. Je hoeft dus geen vervelende kabels te trekken om verlichting in je tuin te krijgen!

Highlights

  • Verkrijgbaar in Warm-White
  • Met 2 functies (knipperend + continu licht)
  • Totale lengte: 7 meter (5 meter verlichting + 2 meter tot de solar panel)
  • Voorzien van 50 LED's

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.